It starts with us Vi lander tilbage hvor vi slap “It ends with us”. Atlas er ti…


It starts with us✨💙

Vi lander tilbage hvor vi slap “It ends with us”. Atlas er tilbage i Lilys liv, og vi følger Lilys evige kamp med Ryles temperament og livet som alenemor. Mere er der vidst ikke at sige om det 🙃

Jeg er ikke engang rasende. Men nærmere irriteret over at skulle bruge mine penge og tid på sådan en gang makværk.
Jeg hader når forfattere udelukkende skriver en 2’er, fordi publikum be’r om det. I dette tilfælde #booktok. Denne her bog skriger langt væk af, at der ikke var en plan fra starten. At CoHo har made shit up on the spot. At denne her 2’er ikke kom fra hjertet, som hun bare måtte ud med. Det var rent bestillingsarbejde.
Resultatet af dét er en plotløs bog, som rykker sig sååå langsomt frem, at urene nærmest går baglæns, og det er svært at holde koncentrationen.

Jeg kan mærke at jeg begynder at få en aversion imod Colleen Hoover. Jo mere jeg tænker over det, jo mere kommer jeg frem til at hun bruger de her vanvids-plottwist, som hun er kendt for i tidligere bøger, for at skjule, at hun ikke kan skrive et decent fængende plot.
Det eneste positive var, at vi fik en lykkelig afslutning.
I need a break! Thank you for coming to my TED-talk.
T: ⭐️/5
C: ⭐️⭐️⭐️/5

Read away!🫶🏻Source

Schreibe einen Kommentar